top of page

Doulapalvelut

Doulanasi kuljen sinun ja kumppanisi kanssa läpi odotusajan tukien ja vahvistaen synnytysluottamustasi. Tarjoan myös henkilökohtaista synnytysvalmennusta osana doulapalveluitani. Valmennukset voidaan räätälöidä juuri sinun ja teidän tarpeiden mukaan, voimme esimerkiksi harjoitella rentoutumistapoja ja synnytystuntemusten lievityskeinoja tai valmistautua lapsivuodeaikaan. Lisäksi tarjoan synnytysaiheisia kirjoja ja muuta materiaalia käyttöönne.

Synnytyksessä olen sekä tiedollisena että henkisenä ja fyysisenä tukenasi. Rohkaisen ja ohjaan myös kumppaniasi olemaan sinun tukenasi. Tuon mukanani synnytykseen doulakassin ja laajan tietotaidon erilaisista synnytystuntemusten lievityskeinoista. Toiveittesi mukaan voin tarjota juuri sellaista fyysistä ja henkistä tukea, jota kaipaat synnytykseesi. Voin tarjota esimerkiksi seuraavia tukikeinoja: aromaterapia, gua sha, akupainanta, rebozo, musiikki, mielikuvaharjoitukset ja erilaisissa synnytysasennoissa tukeminen.

Synnytyksen jälkeen olen teille vielä 1-2 tuntia tukenanne. Lisäksi tarjoan kotikäynnin noin 6 viikon sisällä synnytyksestä, jolloin voit käydä läpi synnytyskokemustasi ja saat minulta toiminnallista ja henkistä tukea lapsivuodeaikaan. Saat minulta imetysohjausta. Tarjoan synnytyksen jälkeistä kotiapua myös erillisenä palveluna.

Tarjoan maksuttoman tutustumistapaamisen ennen asiakassuhteen luomista. Tässä voimme tutustua toisiimme ja voit saada tuntuman siitä, olisinko sinulle ja teille sopiva doula. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

 

Palvelualueeni on Turku ja lähikunnat ja synnytysdoulana toimin sekä TYKS:issä että kotisynnytyksissä.

Kaikkien palveluiden hinnat sisältävät alv 24%. Tarjoan doulasertifioitumiseni ajan alennettuja hintoja palveluistani.

Alla olevista otsikoista pääset tutustumaan tarkempiin palvelukuvauksiin.

Synnytysdoulaus

Laaja synnytysdoulaus

Kevytdoulaus

Hetidoulaus

Yksittäinen tapaaminen

Kotiapu

bottom of page