top of page

Synnytysdoulaus

Doulanasi kuljen sinun ja kumppanisi kanssa läpi odotusajan tukien ja vahvistaen synnytysluottamustasi. Tapaamiset voidaan räätälöidä juuri sinun ja teidän tarpeiden mukaan, voimme esimerkiksi harjoitella rentoutumistapoja ja synnytystuntemusten lievityskeinoja tai valmistautua lapsivuodeaikaan. Lisäksi tarjoan synnytysaiheisia kirjoja ja muuta materiaalia käyttöönne. Yhdessä voimme löytää ne juuri sinulle ja teille sopivia työkaluja synnytykseen.

Synnytyksessä olen sekä tiedollisena että henkisenä ja fyysisenä tukenasi. Rohkaisen ja ohjaan myös kumppaniasi olemaan sinun tukenasi. Tuon mukanani synnytykseen doulakassin ja laajan tietotaidon erilaisista synnytystuntemusten lievityskeinoista. Toiveittesi mukaan voin tarjota juuri sellaista fyysistä ja henkistä tukea, jota kaipaat synnytykseesi. Voin tarjota esimerkiksi seuraavia tukikeinoja: aromaterapia, gua sha, akupainanta, rebozo, musiikki, mielikuvaharjoitukset ja erilaisissa synnytysasennoissa tukeminen.

 

Olen tukenasi myös yllättävissä, odottamattomissa ja vaikeissa tilanteissa.

Synnytyksen jälkeen olen teille vielä 1-2 tuntia tukenanne. Lisäksi tarjoan kotikäynnin noin 6 viikon sisällä synnytyksestä, jolloin voit käydä läpi synnytyskokemustasi ja saat minulta toiminnallista ja henkistä tukea lapsivuodeaikaan.

Lisäpalvelut doulapalvelua ostaneille:

Tens-laitteen vuokraus: 35 e (4 viikkoa)

Jumppapallon vuokraus: 10 e

Lisätapaaminen: 75 e 

Aromatuotteet: Tuoksupuikkojen vuokraus sisältyy palvelun hintaan.

Muita Feelingin raskausaikaan ja synnytykseen soveltuvia aromatuotteita voit halutessasi minulta ostaa.

Tukenasi tilanteessa kuin tilanteessa...

Mikäli tarve doulan tuelle syntyy vasta juuri ennen synnytystä tai koet raskausmatkallasi vaikeita tai yllättäviä tilanteita, tutustu alla oleviin vaihtoehtoihin.

Hetidoulaus

Sektiodoulaus

Surudoulaus

Tutustu myös muihin palveluihin:

Odotusajan tuki, raskaana oleva nainen pitää vatsastaan kiinni
TENS-vuokraus, raskaana oleva nainen hymyilee
postpartum tuki, vanhempi pitää pienen vauvan jalkoja käsissään
bottom of page